Čistog obraza i sportskog duha u nastavak prvenstva

Predstojećeg vikenda nastavlja se takmičenje u II Futsal ligi Srbije. Metalac Kolorado u nedelju putuje u Blace, na duel ekipi Jastrepca. Šef stručnog štaba Metalac Kolorada, Ivan Vuksanović, očekuje dosta bolji Kolorado u nastavku i dodaje da su “smrt već preživeli”, pa se smrti ne plaše.

– Počinje nam drugi deo sezone, za koji smo se spremali od 05. januara. Bićemo dosta bolji, da li dovoljno za opstanak videćemo. Klubovi konkurenti su se puno pojačali, doveli su proverene futsal igrače, Loznica Pericu, Jastrebac Cvetanovića, Bečej Vuletića.

Mi ćemo se boriti na svoj način, čistog sportskog duha i obraza. Opstanak će biti veoma teško izboriti, u tome će biti i slađe ako ga izborimo. Rasterećeni smo, prežaljeni, smrt smo već preživeli, tako da se smrti više ne plašimo. Naši igrači Urošević i Petrović su imali ozbiljne ponude, ostali su sa željom da ostvare “nemoguće”, što je sa njihove strane, malo reći korektno prema klubu i svojim saigračima. – rekao je Vuksanović

Meč 12. kola II Futsal lige Srbije, Jastrebc – Metalac Kolorado igra se u nedelju, 07. februara, u Blacu, sa početkom od 18 časova. Meč će se igrati bez prisustva publike, zbog trenutne epidemiološke situacije.