Metalac putuje u Kruševac

FK Metalac

Takmičenje u Super ligi Srbije nastavlja se ovog vikenda. Sledeća stanica igrača Metalca je Kruševac, gde Milanovčani u nedelju, u okviru 09. kola SLS, gostuju ekipi Napretka. Meč se igra na stadionu “Mladost”, koji je građen 60 dana, a ekipa Metalca ga ima na raspolaganju 90 minuta, da pokaže koliko može.

Napredak, klub bogate tradicije i fudbalskih dostignuća za poštovanje, sezonu je otvorio ispod očekivanja. U prvih 6 kola Kruševljani su 5 puta bili poraženi, a slavili samo jednom, i to na svom terenu protiv Radnika iz Surdulice. Ipak u poslednja 2 kola, ekipa se trgla, pa su ostali neporaženi kao domaćini protiv Zlatibora (1:1), a u prethodnom kolu doneli su bod sa gostovanja u Bačkoj. Trenutno zauzimaju 17. poziciju sa 5 osvojenih bodova.

Metalac je u prethodnom kolu remizirao protiv Mladosti i zadržao epitet nepobedivog na svom terenu, ali Milanovčani ne blistaju na gostovanjima. Da mogu da “bljesnu” pokazali su u Senti, kada su savladali odličnu ekipu TSC-a, da li će zasijati i u Kruševcu, saznaćemo u nedelju. Metalac se trenutno nalazi na 13. poziciji na tabeli, sa 9 osvojenih bodova iz 2 pobede i 3 remija, uz 3 poraza.

Meč 09. kola SLS između Napretka i Metalca igra se na stadionu “Mladost” u Kruševcu, u nedelju 27. septembra, sa početkom od 16 časova. Utakmica će se igrati bez prisustva publike, zbog trenutne epidemiološke situacije. Meč možete pratiti u multiprenosu na 1. kanalu TV Arena Sport.

 

FK Metalac