Metalac dočekuje Mladost iz Lučana

FK Metalac

U subotu 19. septembra, u okviru 08. kola Super lige Srbije, Metalac će na svom terenu ugostiti FK Mladost iz Lučana. Još jedan od teških ovosezonskih izazova je pred igračima Metalca.

Mladost je sezonu otvorila furiozno. Sa 5 pobeda i 2 poraza nalazi se na samom vrhu tabele, sa istim brojem bodova sa trećeplasiranim Partizanom i četvrtim niškim Radničkim. Skup iskusnih i odličnih igrača na jednom mestu, koji i kada ekipi ne ide, individualnim kvalitetima znaju da prelome meč.

Metalac je u prethodnom kolu doživeo poraz na gostovanju ekipi Voždovca. Nakon sedam odigranih kola, Metalac je trenutno na 13. mestu na tabeli sa 8 osvojenih bodova iz 2 pobede i 2 remija. Milanovčani ne znaju za poraz na terenu kraj Despotovice ove sezone. Da li će tako biti i nakon 08. kola, saznaćemo u subotu.

Meč 08. kola SLS između Metalca i Mladosti igra se na stadionu “Metalac” u Gornjem Milanovcu, u subotu 19. septembra, sa početkom od 16 časova. Utakmica će se igrati bez prisustva publike, zbog trenutne epidemiološke situacije. Meč možete pratiti u multiprenosu na 1. kanalu TV Arena Sport.

 

FK Metalac