Još jedan izazov pred ekipom Metalca

FK Metalac

Nakon teškog gostovanja ekipi TSC-a, sa koga se Metalac vratio trijumfalno, u petak je novi, težak izazov pred igračima Metalca. Na stadion kraj Despotovice dolazi izuzetno opasan protivnik, ekipa Čukaričkog.

Čukarički je fenomenalna, mlada, uigrana ekipa, koja neguje brz, napadački stil igre. Uz nekolicinu iskusnih igrača, predvođeni maestralnim trenerom Veselinovićem sa klupe, jedni su od favorita za visok plasman na kraju prvenstva. Odlično su otvorili sezonu. Trenutno su drugi na tabeli sa 13 bodova, iz 4 pobede i remija protiv Vojvodine. U prvih 5 utakmica postigli su 14 golova, a primili samo 3.

Atmosfera u Metalcu izuzetno je pozitivna nakon trijumfa u prethodnom kolu. Nakon 5 odigranih kola Metalac je 12-ti na tabeli sa 7 osvojenih bodova. I u ovaj meč ulaze svesni kvaliteta gostiju, ali kao što smo već napominjali, igrači Metalca poštuju svakog protivnika, ali se ne plaše nikoga. Pokušaće da se kroz svoju igru prikažu u što boljem svetlu i da bodove zadrže u Milanovcu.

Meč 06. kola SLS između Metalca i Čukaričkog igra se na stadionu “Metalac” u Gornjem Milanovcu, u petak 28. avgusta, sa početkom od 19 časova. Meč će se igrati bez prisustva publike, zbog trenutne epidemiološke situacije.

 

FK Metalac