Tri boda protiv favorita

FK Metalac

Sa gostovanja u Senti, protiv odlične ekipe TSC-a, Metalac se vratio trijumfalno, sa nova tri boda na svom saldu. Velika i važna pobeda Milanovčana. Fudbalska predstava koju su nam priredili igrači TSC-a i Metalca bila je prava poslastica za sve ljubitelje fudbala. Najbolji strelac Prve lige Srbije u prethodnoj sezoni, ubojiti Katanić, het trikom na ovom meču, ističe svoju kandidaturu za najboljeg strelca Super lige.

Metalac je nakon sat vremena igre vodio 2:0 pogocima Aleksandra Katanića. Veliki broj izglednih prilika stvorili su u tom periodu Milanovčani, ali ih nisu iskoristili. Kazna za promašeno stiže u naletu TSC-a, najpre Tomanović smanjuje na 1:2 u 67′, da bi u 70′ Lukić izjedanačio na 2:2. Činilo se da je psihološka prednost na strani domaćina, ali hrabri igrači Metalca ne posustaju. Nakon golova u 16′ i 60′, brilijantni Katanić postiže i treći pogodak za Metalac i postavlja konačnih 2:3.

Sve čestitke igračima i stručnom štabu Metalca na fantastičnoj igri i zasluženoj pobedi protiv jakog protivnika.

TSC – Metalac 2:3 (0:1)
05. kolo SLS
Gradski stadion Senta, 21. avgust 2020.
Sudija: Srđan Jovanović

TSC: Filipović, Varga, Tomanović, Silađi, Zec, Banjac (Milićević 61′), Antonić, Babić, Stanojev (Duronjić 46′), Lukić, Petrović (Dostanić 86′)
Metalac: Puletić, Maksimović, Vranjanin, Popović (Đurić 62′), Desančić (Grbović 83′), Vasiljević, Katanić, Rogač, Antonijević (Pecelj 76′), Jokić (Gočanin 83′), Vlalukin

Strelci: Tomanović 67′, Lukić 70′ (TSC), Katanić 16′, 60′, 75′ (Metalac)
Žuti kartoni: Babić 44′, Tomanović 60′, Milićević 75′ (TSC), Antonijević 69′, Jokić 76′, Pecelj 81′, Grbović 90′ (Metalac)

 


Fotografije: FK TSC