Nova polusezonska nagradna igra

FK Metalac

Sa početkom takmičenja u Super ligi Srbije, počinje i nova polusezonska nagradna igra na fejsbuk stranici FK Metalac. Bodovi se resetuju, krećemo od početka.

Nagradna igra sastoji se iz tri dela: nagradno pitanje, pogodi strelca i pogodi tačan rezultat. Bodovi iz sve tri igre se sabiraju i prva tri takmičara u ukupnom zbiru bodova dobijaju nagrade.

U sve tri igre učestvujete tako što Vaše odgovore ili prognoze napišete u komentaru ispod odgovarajuće objave (objave u kojoj je postavljeno pitanje ili poziv za prognozu) na zvaničnoj fejsbuk stranici FK Metalac.

Igra nagradno pitanje organizuje se pred svako kolo u kome je FK Metalac domaćin. Na zvaničnoj fejsbuk stranici FK Metalac, postavićemo vam nagradno pitanje. Prva 3 pratioca koja tačno odgovore na pitanje dobiće bodove se za polusezonsku nagradu.
Prvi pratilac koji tačno odgovori na nagradno pitanje dobija 5 bodova, drugi 3 i treći jedan bod. Do sada je bila praksa da prva 3 pratioca koji tačno odgovore na nagradno pitanje dobiju i ulaznice za meč tog kola. Nažalost zbog trenutne epidemiološke situacije utakmice će se igrati bez prisustva publike. Kada se situacija popravi na bolje i publika se vrati na stadione, nastavićemo sa deljenjem ulaznica. O tome ćemo vas blagovremeno obavestiti.

Druga igra je pogodi tačan rezultat.
Za igru pogodi tačan rezultat u obzir se uzimaju samo komentari prispeli pre početka same utakmice. Prvi pratilac koji pogodi tačan rezultat dobija 5 poena, drugi 3 poena i treći jedan poen. Ukoliko samo jedan pratilac pogodi tačan rezultat on dobija svih 9 poena. Ukoliko dva pratioca pogode tačan rezultat prvi dobija 5, drugi 3 poena. Ukoliko pogodite negativan rezultat (prognozirate poraz Metalca i pogodite tačan rezultat) dobijate negativne bodove 🙂 Pratilac sa najviše negativnih rezultata na kraju sezone dobija “specijalnu” nagradu od navijača kluba 🙂

Treća igra je pogodi strelca za FK Metalac.
Za igru pogodi strelca u obzir se uzimaju samo komentari prispeli pre početka same utakmice. Cilj je pogoditi ko će postići gol za FK Metalac. Svaki pratilac koji pogodi strelca dobiće 1 poen. Možete napisati ime i prezime samo jednog igrača FK Metalac. Ukoliko FK Metalac na toj utakmici ne postigne pogodak, poene neće dobiti nijedan pratilac. (U ovoj igri nije neophodno pogoditi sve strelce, samo jednog ukoliko ih je više)

Bodovi iz sve tri igre se sabiraju i svi učesnici konkurišu za polusezonsku nagradu.
Pratilac sa najvećim brojem poena iz sve tri igre na kraju sezone na poklon dobija dres FK Metalac, drugoplasirani i trećeplasirani suvenire sa grbom FK Metalac.

Pobednicima prethodne nagradne igre, nagrade će biti dodeljene u toku sledeće nedelje o čemu će dobitnici biti blagovremeno obavešteni.

Srećno!