Fudbaleri Metalca otputovali na Zlatibor

FK Metalac

Nakon prve faze priprema za predstojeću sezonu u Super ligi Srbije, održane u Gornjem Milanovcu, fudbaleri FK Metalac pripreme nastavljaju na Zlatiboru, gde će boraviti od 05. do 15. jula. Ekipa i stručni štab smešteni su u hotelu Palisad.

Na put su krenuli sledeći igrači: Puletić, Spasojević, Vlalukin, Grbović, Vranjanin, Milićević, Antonijević, Gočanin, Zoćević, Maksimović, Jokić, Vlaović, Presige, Mijailović, Katanić, Čumić, Đurić, Popović, Milinković.

Iz stručnog štaba put Zlatibora krenuli su šef stručnog štaba FK Metalac Žarko Lazetić, treneri Dražen Bolić, Goran Luković, Vladimir Trojančević (trener golmana), fizioterpaeuti Mirko Miljanović, Radovan Petković i sekretar kluba Zvonko Jevremović.

Metalac će na Zlatiboru odigrati tri kontrolne utakmice. Prva utakmica zakazana je za utorak 07. jul, kada će Milanovčani odmeriti snage sa ekipom Inđije. Naredne dve pripremne utakmice Metalac će odigrati protiv Radničkog iz Surdulice 10. jula i Železničara iz Pančeva 14. jula. Tačni termini ovih mečeva biće naknadno određeni.

Po povratku sa Zlatibora FK Metalac će pripreme nastaviti u Gornjem Milanovcu. Zakazane su i dve kontrolne utakmica, protiv Crvene zvezde 20. jula u Gornjem Milanovcu i 25. jula protiv Novog Pazara, u Pazaru ili Milanovcu, biće naknadno dogovoreno.

Prvo kolo Super lige Srbije u sezoni 2020/21 biće odigrano 01. avgusta 2020.

 

FK Metalac