Metalac dočekuje Budućnost u nedelju

FK Metalac

Nakon poraza u Lazarevcu, u prvom kolu posle pauze koja je presekla odličnu formu ekipe, fudbaleri Metalca imaju priliku za popravni. U okviru 28. kola Prve lige Srbije Metalac dočekuje ekipu Budućnosti iz Dobanovaca.

Metalac je trenutno na drugom mestu sa 47 osvojenih bodova, ima bod manje od prvoplasiranog Grafičara, ali mu za vratom “dišu” Zlatibor sa 45, Kolubara i Bačka sa 44 osvojena boda.

Da bi se ispunio cilj, plasman u Super ligu Srbije, pobeda u nedelju je imperativ. Svesni su prilike u taboru Metalca i obećavaju borbu do poslednje kapi znoja.

Budućnost je trenutno pretposlednja sa 19 osvojenih bodova iz 4 pobede i 7 remija, uz 16 poraza, ali zbog izmene pravila takmičenja i naredne sezone joj je obezbeđeno mesto u Prvoj ligi Srbije.

Upravo ovakve utakmice su najteže, unapred ste proglašeni za favorita, sa druge strane je protivnik koji nema šta da izgubi, ali da bi ušli u viši rang moramo biti najbolji kada je najpotrebnije.

Ulaznice za meč prodavaće se po ceni od 200 dinara. Ulaz je besplatan za dame, školarce i roditelje u pratnji dece.

Meč 28. kola PLS između Metalca i Budućnosti iz Dobanovaca igra se na stadionu “Metalac” u nedelju 07. juna, sa početkom od 17:30 časova.

 

FK Metalac

 

FK Metalac