Formiran krizni štab

FK Metalac

Upravni odbor Fudbalskog kluba „Metalac” je 2. aprila održao telefonsku sednicu, sa samo jednom tačkom dnevnog reda – funkcionisanje kluba u vremenu pandemije korona virusa i vanrednog stanja.

S obzirom da su, shodno odluci o uvođenju vanrednog stanja u Republici Srbiji i preporuci FSS, sve aktivnostti u klubu prekinute 16. marta, neophodno je bilo formirati krizni štab, koji bi mogao donositi potrebne odluke za trenutno funkcionisanje kluba, ali i za period koji nastupi neposredno nakon proglašenja prestanka pandemije korona virusa.

U Kriznom štabu su predsednik Upravnog odbora Rajko Nešković, sportski direktor Bojan Leontijević, potpredsednik UO Žarko Savićević, članovi UO Vladimir Takasković i Ivan Kozoderović, predsednik kompanije „Metalac AD”, generalnog sponzora kluba, Dragoljub Vukadinović i generalni sekretar Zvonko Jevremović.

Prioritetan zadatak novoformiranom Kriznom štabu su svakako mesečne obaveze za fudbalere, sportske stručnjake, administrativce i ostale stalno zaposlene u klubu, za mart, april i maj mesec.