Treća sreća?

Metalac - Kolorado

Nakon dva uzastopna poraza, u gostima od Ivanjice i na domaćem parketu od Banjice, igrači Metalac Kolorada u ponedeljak putuju u Sopot, gde će se u okviru 16. kola II Futsal lige Srbije sastati sa istoimenim protivnikom. U meču ova dva rivala u jesenjem delu sezone, igranom u hali “Breza” u okviru 5. kola, slavio je Kolorado rezultatom 6:3.

Šefa stručnog štaba Metalac Kolorada, Ivana Vuksanovića, pitali smo šta nas očekuje u narednom meču i kako vidi nastavak prvenstva?

“Bez obzira što smo u potunosti obratili pažnju na način igre Banjice, golove smo primili baš onako kako nismo želeli. Zato sada idemo u borbu za opstanak. Idemo u goste direktnom konkurentu Sopotu, pa dočekujemo odlično Smederevo koje nema rezultate, ali ima top igrače koji će krenuti sa dobrim igrama. Potom dva gostovanja, Bečej i Zufo. Paklen raspored koji nas mora motivisati, a ne uplašiti.

Naš fokus mora biti na prvi sledeći napad protivnika, fokus iz minuta u minut. Očekujem da nam podršku daju najiskusniji igrači” rekao je Vuksanović.

Utakmica KMF Sopot – FK Metalac Kolorado igra se u ponedeljak 09. marta u sali u Sopotu, sa početkom od 20 časova.

 

Metalac - Kolorado