U goste kod lidera

FK Metalac Kolorado

U okviru 14. kola II Futsal lige Srbije Metalac Kolorado u ponedeljak putuje u Ivanjicu, gde će se nadigravati sa prvoplasiranim klubom, KMF Ivanjica. KMF Ivanjica je rezultatski, a i po prikazanom, najbolja ekipa u ligi. U ponedeljak će biti izraziti favoriti, ali će “Cirkuzanti” dati sve od sebe da iznenade neugodnog domaćina.

Pitali smo šefa stručnog štaba Metalac Kolorada, Ivana Vuksanovića i prvotimca Jovana Uroševića, šta očekuju u ponedeljak?

Očekuje nas najjači mogući protivnik, ali ćemo pokušati da ga iznenadimo, kaže Vuksanović

“Očekuje nas najjači mogući protivnik. Pripremamo se kao i za svakog drugog, obratićemo malo više pažnje na odbranu od 5-og igrača. Veoma je bitno da imamo dobru realizaciju, nećemo imati puno prilika, pa ih moramo iskoristiti. Moramo se adaptirati na uslove u hali. Veoma je uzan prostor između aut i korner linije i zida hale. Sve u svemu, pokušaćemo da napravimo iznenađenje. Nećemo biti kompletni pošto je Milanković van stroja, što je za nas hendikep” – rekao je Vuksanović.

Ivanjica je jak, brz, tehnički i taktički odličan sastav, ali se ne predajemo, kaže Urošević

“Ekipa Ivanjice je najbolja ekipa u drugoj ligi, imaju veoma jak sastav, svi su veoma brzi, tehnički, taktički odlično potkovani. Mi ćemo se spremiti najbolje što možemo i idemo da probamo da iznenadimo i uzmemo tri veoma bitna boda za nas. Svi igrači koji putuju u Ivanjicu su zdravi i spremni za meč, što raduje pred ovu, možda i najbitniju utakmicu u sezoni” – rekao nam je Urošević.

Utakmica KMF Ivanjica – FK Metalac Kolorado igra se u ponedeljak 24. februara u hali Crnjevo u Ivanjici sa početkom od 20:30 časova.

 

FK Metalac Kolorado