“Meraklije” stižu u Brezu

Metalac Kolorado

U nedelju 16. februara, u okviru 13. kola II Futsal lige Srbije, FK Metalac Kolorado dočekuje ekipu FK Radnički 2010 iz Niša. Gosti su trenutno poslednji na tabeli sa 6 osvojenih bodova. Igraju dobar futsal, neopterećeni su rezultatskim značajem utakmice, željni su nadmetanja i itekako opasni.

Razgovarali smo sa šefom stručnog štaba Metalac Kolorada, Ivanom Vuksanovićem i prvotimcem Jovicom Petrovićem, pred meč sa Radničkim.

Poraz u Zrenjaninu je opomena. Očekujem da u nedelju budemo agresivni i pokažemo ogromnu želju za pobedom kaže Vuksanović.

“Poraz u Zrenjaninu nam je velika opomena. Ne smemo se hrabriti time da smo imali puno šansi. Neiskorišćene šanse i lako primljeni golovi su stvari koje moraju upaliti alarm.

U nedelju dolazi mlada, pismena ekipa, ekipa koja igra futsal. Dolaze rasterećeni i željni nadmetanja. Veoma opasan protivnik. Bićemo jači za Dušana Nikolića i Rajka Lazovića. Raduje forma Jovice Petrovića koji je prošao pripreme bez povreda i nalazi se u dobroj formi. Očekujem da budemo agresivni i pokažemo ogromnu želju za pobedom.” – rekao je Vuksanović

Petrović očekuje da će biti teško, jer je protivnik rasterećen i poziva publiku na meč u nedelju.

“Očekuje nas jedna veoma bitna utakmica protiv Radničkog. Gosti dolaze rasterećeno, ovakve utakmice su najteže. Mi se spremamo vredno i naravno idemo na pobedu. Zamolio bih publiku da dođe u što većem broju i podrži nas u jednoj od najbitnijih utakmica.” – kaže Jovica Petrović.

Utakmica FK Metalac Kolorado – FK Radnički 2010 igra se u nedelju 16. februara u sportskoj hali “Breza” sa početkom od 18 časova. Ulaznice za meč prodavaće se po ceni od 100 dinara. Gledaoce na poluvremenu očekuje nagradna igra.

 

Metalac Kolorado