Nastavak takmičenja u 2. Futsal ligi Srbije

FK Metalac Kolorado

Predstojećeg vikenda počinje drugi deo sezone II Futsal lige Srbije. FK Metalac Kolorado u nedelju putuje u Zrenjanin, gde ga u okviru 12. kola očekuje izuzetno neugodni KMF SAS.

Pripreme su završene, vredno se treniralo, odigrane su pripremne utakmice protiv jakih protivnika, pa sada sa nestrpljenjem očekujemo nastavak prvenstva. Klub su u zimskom prelaznom roku napustila dva važna šrafa u ekipi, Rosić i Cvetković, pa “cirkuzante” očekuje težak zadatak u nastavku.

Trenutna pozicija na tabeli na prvi pogled obećava borbu za prolazak u najviši rang, ali je bodovna razlika toliko mala da se, uz nepovoljne okolnosti, lako može desiti da klub “sklizne” na donji deo tabele. Svesni su toga u Metalac Koloradu i znaju da nema mesta opuštanju.

Šef stručnog štaba Metalac Kolorada, Ivan Vuksanović, kaže da će u nastavku sezone u svaku utakmicu ulaziti kao da je biti ili ne biti.

“Krećemo u drugi deo sezone bez Rosića i Cvetkovića. Pokušali smo da dovedemo jednog igrača koji bi pravio razliku i nismo uspeli. Njihovo mesto će zauzeti Ratković i Đorđević, mladi igrači iz naših redova, uz Aleksandra Nikolića koji se vraća posle šestomesecne pauze od povrede. Borimo se za opstanak. To svakom mora biti jasno. U svaku utakmicu ulazimo kao da je biti ili ne biti.

Prvi protivnik je SAS, klub sa bogatom istorijom, iz velikog grada Zrenjanina. Idemo što se kaže “mečki na rupu”. Autsajderi smo i probaćemo da iznenadimo. Verujem u ovu grupu igrača!” – rekao je Vuksanović

Utakmica KMF SAS – FK Metalac Kolorado igra se u nedelju 09. februara u “Kristalnoj dvorani” u Zrenjaninu, sa početkom od 18 časova.

 

FK Metalac Kolorado