Teško gostovanje Metalac Kolorada

FK Metalac Kolorado

FK Metalac Kolorado u ponedeljak putuje u Novi Bečej, gde ga u okviru 9. kola II Futsal lige Srbije dočekuje KMF Tisa, jedno od prijatnijih iznenađenja ove sezone.

FK Metalac Kolorado se nalazi na prvoj poziciji sa 18 bodova nakon osam kola. Bečejci su na deobi drugog mesta sa 15 osvojenih bodova, samo 3 boda manje od Milanovčana, ali iz 2 utakmice manje. Tisa je u dosadašnjem toku prvenstva poražena samo jednom i to kao domaćin od ekipe Sopota.

Razgovarali smo sa šefom stručnog štaba Metalac Kolorada, Ivanom Vuksanovićem, o očekivanjima pred ovaj meč.

Najvažnije je da ponovimo stav i karakter sa poslednje utakmice. Naša pobeda u Novom Bečeju izazvala bi zemljotres u futsal Srbiji, kaže Vuksanović.

“Očekuje nas jedno od težih gostovanja. Nadam se da nam je poslednja utakmica jasno stavila do znanja koje smo probleme imali u prethodnom periodu. Moji igrači treba da znaju da će sve na šta sam im skrenuo pažnju tokom pripreme utakmice sa Zufom, biti i dalje rigorozno primenjivano. Verujem u svoju ekipu. Spremamo se za Tisu. Imamo zadatak da ponovimo stav i karakter sa poslednje utakmice. Ne moramo pobediti, ali to moramo ponoviti. Tisa je hit prvenstva i naša pobeda u Novom Bečeju bi izazvala zemljotres u futsal Srbiji.” – rekao je Vuksanović.

Utakmica KMF Tisa – FK Metalac Kolorado igra se u ponedeljak 11. novembra u Novom Bečeju, sa početkom od 18:30 časova.

 

FK Metalac Kolorado