Derbi u Brezi

FK Metalac Kolorado

Još jedan futsal derbi igraće se u Brezi. U okviru 8. kola II Futsal lige Srbije prvoplasirani Metalac Kolorado dočekuje drugoplasiranu ekipu KMF Zufo iz Bujanovca. Pred ovaj duel razgovarali smo sa šefom stručnog štaba Metalac Kolorada, Ivanom Vuksanovićem i golmanom Đorđem Jovanovićem.

Dolazi nam iskusna ekipa koja ima više utakmica u nogama, nego mi treninga. U ovom meču smo autsajderi, podrška nam je preko potrebna, kaže Vuksanović.

“Ako želimo pobedu moramo ispraviti stvari koje će biti tema u pripremi utakmice. Nisam najzadovoljniji. Neko će reći ćuti bre prvi ste. Da, ali šta da je SAS pogodio penal sa 11 metara na 10 sekundi do kraja i Ivanjica prekršaj sa 6 metara 22 sekunde pred kraj? To su 2 šuta, da su završila u mreži bili bismo deseti. Od dva šuta smo zavisili. Unutar ekipe se moramo zategnuti na svim poljima.

Dolazi nam top ekipa, iskusna, Nišlije većinom, mangupi koji imaju više utakmica nego mi treninga, a treniramo svaki dan. Potrebna nam je i podrška naše publike, podrška koju verujem da ćemo zaslužiti. Zaista nam je potrebna podrška pošto smo u ovom meču autsajderi. Igramo bez Petrović Jovice i Arsenijević Stefana.” rekao je Vuksanović

Možda i najvažnija utakmica u polusezoni. Protivnik je kvalitetan, važno je da dobro otvorimo utakmicu, kaže golman Jovanović.

“Očekuje nas možda i najvažnija utakmica ove polusezone sa jakim i kvalitetnim protivnkom koji se bori za sam vrh. Moramo ući u utakmicu sa puno želje i htenja, da otvorimo dobro utakmicu i da pokažemo zašto smo na samom vrhu tabele.” izjavio je Jovanović

Utakmica FK Metalac Kolorado – KMF Zufo igra se u ponedeljak 04. novembra u sportskoj hali “Breza” sa početkom od 20:30 časova. Ulaznice za meč prodavaće se po ceni od 100 dinara.

 

FK Metalac Kolorado