Metalac Kolorado dočekuje Bečej

FK Metalac Kolorado

Derbi 7. kola II Futsal lige Srbije igra se u subotu u Gornjem Milanovcu. FK Metalac Kolorado dočekuje KMF Bečej. Metalac Kolorado i Bečej nalaze se na deobi prvog mesta na tabeli, zajedno sa ekipama Banjice i Tise (dve utakmice manje). Ekipa Metalac Kolorada biće oslabljenja izostankom Dušana Nikolića zbog 4 žuta kartona.

Kako je protekla utakmica u Smederevu i kako pobediti Bečej, pitali smo šefa stručnog štaba Metalac Kolorada, Ivana Vuksanovića.

Stolice na klupi su udobne i očekuju igrače koji ne pruže svoj maksimum – poručuje Vuksanović.

“U Smederevu smo, uprkos dobroj igri, doživeli poraz. Ponovo smo protivniku “poklonili” 3-4 gola. Takve greške se događaju i najmlađima i najiskusnijima. Broj primljenih golova u ligi visok, pozicija na tabeli visoka, a ta dva parametra će na kraju prvog dela biti obrnuto srazmerna. Dolazi nam ekipa koja je pobedila oba gostovanja koja smo mi ubedljivo izgubili, majstori kontranapada, sa klupe ih predvodi iskusni lisac Igor Šošo. Ako protivniku poklonimo bilo šta, nemamo šanse za pobedu i za jeftine golove ću biti izuzetno rigorozan prema igračima. Stolice na klupi su udobne, hala lepa i topla. Moramo biti na 100% svojih mogućnosti. Verujem da će tako biti. “ – kaže Vuksanović

Utakmica FK Metalac Kolorado – KMF Bečej igra se u subotu 26. oktobra u sportskoj hali “Breza” sa početkom od 19:30 časova. Ulaznice za meč prodavaće se po ceni od 100 dinara.

 

FK Metalac Kolorado