Težak zadatak pred Cirkuzantima

FK Metalac Kolorado

Nakon dva teška poraza, najpre protiv Banjice u prvenstvu, a potom protiv Oplenca u kupu, ekipu Metalac Kolorada očekuje nimalo lak zadatak u okviru 5. kola II Futsal lige Srbije – u “Brezu” dolazi KMF Sopot, ekipa protiv koje Metalac Kolorado nikada nije slavio. Razgovarali smo sa šefom stručnog štaba Metalac Kolorada, Ivanom Vuksanovićem o očekivanjima pred ovaj meč.

Važna nam je pobeda, a igramo protiv ekipe koju nikada do sada nismo pobedili. Potrebna nam je podrška i jedinstvo na terenu – kaže Vuksanović.

“Čeka nas pakleno teška utakmica koja dolazi posle dva ubedljiva poraza. Čast protivniku, ali u Beogradu smo sami sebe pobedili. Sopot je ekipa koja je Banjicu u Beogradu pobedila rezultatom 5:8. “Na oko” ne izgledaju moćno, ali je to ekipa koju nikada u istoriji nismo pobedili. Povređen je već duže vreme Aleksandar Nikolić, pridružili su mu se Jovica Petrović, Arsenijević, Jeremić. U subotu nam je potrebna podrška i jedinstvo na terenu. Samo je rezultat bitan, kakva god pobeda, na bilo koji način ostvarena. Za ovu pobedu se mora krvariti.” – rekao nam je Vuksanović

Utakmica FK Metalac Kolorado – KMF Sopot igra se u subotu 12. oktobra u sportskoj hali “Breza” sa početkom od 19 časova. Ulaznice za meč prodavaće se po ceni od 100 dinara.

 

FK Metalac Kolorado

 

FK Metalac Kolorado