Težak poraz Metalac Kolorada

Metalac Kolorado

Igrači futsal kluba Metalac Kolorado poraženi su u drugom kolu Futsal kupa Zapadne Srbije od ekipe Oplenca iz Topole rezultatom 2:10. Odmah nakon meča razgovarali smo sa šefom stručnog štaba Metalac Kolorada Ivanom Vuksanovićem.

Krivac za ovaj poraz sam isključivo ja, iz najbolje namere da razigram igrače koji do sada nisu imali veliku ulogu – rekao je Vuksanović.

“Za neke poraze ne postoje opravdanja i mora postojati krivac. Danas sam taj krivac isključivo ja. Imali smo za protivnika nezgodnu ekipu i na terenu je morala biti naša najbolja postava. Mi nismo toliko dobri da bi mogli igrati Kup bez 7-8 prvotimaca. Iz moje najbolje namere da razigram igrače koji nisu imali veliku ulogu u dosadašnjem prvenstvu, desio se ubedljiv poraz koji ne priliči karakteru ovog kluba. Naši navijači, uprava kluba, sponzori, zaslužuju jedno veliko izvinjenje od svih nas. U subotu nas očekuje utakmica sezone i daćemo sve od sebe za pobedu. Sopot je utakmica sezone.” – kaže Vuksanović

FK Metalac Kolorada – KMF Oplenac 2:10 (0:6)
2. kolo Futsal kupa Zapadne Srbije
Sportska hala “Breza”, 08. oktobar
Sudije: Bratislav Dinić, Nikola Radović

Strelci: Jeremić 28′, Urošević 38′ (k.u.) (Metalac Kolorado), Doderović 4′, 8′, 9′, 10′, 24′ (k.u.), 31′, Marjanović 16′, Simić 18′ i 33′, Brkić 39′ (Oplenac)

FK Metalac Kolorado: Petrović (g), Đorđević, Jeremić, Rosić, Ratković, Kukolj, Bajić, Urošević, Arsenijević
KMF Oplenac: Jakovljević (g), Marjanović, Doderović, Milovanović, Simić, Brkić

 

Metalac Kolorado