Vuksanović: Nama se još igra futsal

Metalac Kolorado

Futsal klub Metalac Kolorado u nedelju putuje u Beograd na drugu utakmicu baraža za popunu II futsal lige Srbije, u kojoj ga dočekuje ekipa Ekonomist. U prvoj utakmici igranoj pre 7 dana u Sportskoj hali “Breza”, Metalac Kolorado poražen je posle produžetaka, rezultatom 5:7. Utakmica u nedelju je biti ili ne biti. Poraz bi značio završetak sezone i ostanak u trećoj ligi, pobeda, izjednačenje u baražnoj seriji i majstoricu u Gornjem Milanovcu.

Razgovarali smo sa šefom stručnog štaba Ivanom Vuksanovićem o utiscima pred ovaj meč. Nakon ove utakmice je sezone gotova, ili se vraćamo na još jedan meč u Gornji Milanovac – kaže Vuksanović.

“Očekuje nas težak posao. Pobediti u Beogradu iskusnu ekipu Ekonomista bilo bi lepo iznenađenje za mnoge. Samim tim bi i naše zadovoljstvo bilo veće. Moramo biti mudri u odlučujućim momentima utakmice, odigrati 40 minuta kvalitetno, sprečiti protivničke kontranapade, dobro reagovati u defanzivnim prekidima. U nedelju je ili gotova sezona, ili se vraćamo na još jedan meč u Gornji Milanovac. Nama se još igra futsal” – rekao je Vuksanović.

Utakmica Ekonomist – Metalac Kolorado igra se u nedelju 12. maja, u SC “Rakovica” u Beogradu, sa početkom od 16:15 časova.

Prenos utakmice uživo možete pratiti na ovom linku:
https://www.youtube.com/watch?v=D8DJOAzf45s&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3Y0n2TpUx_gv9ux3WXSxicB8AHxxfzH0BTtXKdWUr8VnF_swOe3lpQ9o0