Metalac Kolorado protiv Ekonomista

futsal

U četvtak 24. aprila u 14h u prostorijama FSS u Beogradu, održan je žreb za baraž za popunu II futsal lige Srbije za sezonu 2019/2020. U jednom šeširu našli su se pobednici sve 4 grupe III Futsal lige, a u drugom sedmoplasirana, osmoplasirana, devetoplasirana i desetoplasirana ekipa II Futsal lige Srbije. Zbog smanjenja broja učesnika II Futsal lige Srbije jedanaestoplasirana ekipa automatski je ispala u niži rang takmičenja.

Voljom žreba, Metalac Kolorado će prolazak u drugu ligu pokušati da izbori preko ekipe Ekonomista.

Kompletni parovi baraža:
Leskovac – Požarevac
Tisa – Kolubara
Metalac Kolorado – Ekonomist
Konjarnik – Bečej

Prema propozicijama takmičenja u drugu ligu prolazi ekipa koja prva dođe do 2 pobede (gol razlika i gol u gostima ne igraju nikakvu ulogu). U slučaju nerešenog rezultata igraju se dva produžetka, a ako i nakon njih rezultat ostane nerešen, izvodiće se penali. Prva utakmica igra se na terenu trećeligaša, revanš kod drugoligaša, a eventualna “majstorica” ponovo kod pobednika treće lige.

Termini odigravanja utakmica, u zavisnosti od dogovora dve ekipe, su sledeći:
Prva utakmica baraža 03-06. maj
Druga utakmica baraža 10-13. maj
Treća utakmica baraža 17-20. maj

Već je poznato kada će “cirkuzanti” odigrati svoj prvi meč u baražu. Utakmica Metalac Kolorado – Ekonomist na programu je u petak 03. maja, u Sportskoj hali “Breza”, sa početkom od 19 časova. Ulaz je slobodan.