Bez golova na Zlatiboru

FK Metalac

Zlatibor- Metalac 0:0

34. kolo PLS (4. kolo plej-ofa)
Stadion Švajcarija – Zlatibor, 20. april
Sudija: Dejan Gligorijević

Žuti kartoni: Gočanin 64′, Ješić 74′ (Metalac), Milanović 72′, Todorvić 68′ (Zlatibor)

Metalac: Jelovac, Vranjanin, Gočanin, Đurić (Vukmanović 69′), Plazinić, Ješić, Grbović, Krstić (Vukadin 84′), Savić, Mlađović, Koraksić
Zlatibor: Čupić, Tomković, Živanović, Pavlović, Đokić, Jokić, Milanović, Mihajlović (Medić 69′), Todorović, (Glišović 75′) Miličić, Dragačević

Još jedna dobra, kvalitetna i zrela utakmica Metalca u plej-ofu ali bez gola za kompletan utisak. Ekipa Metalca igrala je na pobedu na Zlatiboru.

U prvom poluvremenu Metalac je dominirao, a sva dešavanja uglavnom su se zbivala na polovini protivnika. Uprkos velikog broja izglednih situacja, šansi, polušansi i šuteva iz daljine lopta na kraju nije završila u mreži Čupića.

U drugom poluvremenu Metalac je sa još većom dozom rizika napadao gol Zlatibora, a taj rizik je i doneo neke šanse Zlatiboru, uglavnom iz prekida i posle centaršuteva sa bočnih pozicija.

Sve u svemu Metalac je bio taj koji je imao veći posed lopte i bolje prilike za gol. Prosto neverovatno šta naši igrači nisu uspeli da pretvore u pogodak. Na kraju ostaje žal za sva tri boda. Uprkos izraženom timskom duhu i željom za pobedom, jednostavno danas lopta nije htela u gol.

Sledeću utakmicu Metalac igra protiv direktnog konkurenta u borbi za treće mesto. Treće mesto bi nam obezbedilo domaćinstvo u baražu u Inđiji. Nadamo se nastavku dobrih igara u kojem se naš tim nalazi. Ovo je četvrta utakmica u plej-ofu bez primljenog gola.

Očekujemo pobedu protiv Inđije u Inđiji u subotu u 16 h.