Pehar stiže u GM

Metalac Kolorado

U nedelju, 07. aprila, očekuje nas poslednje kolo regularnog dela sezone Treće futsal lige, grupa “Zapad”. Metalac Kolorado dočekuje ekipu Kragujevac Wild Boars. Metalac Kolorado je takmičenje završio na prvom mestu, pa će na ovoj utakmici biti organizovana i dodela pehara. Pred ovaj meč razgovarali smo sa šefom stručnog štaba Metalac Kolorada, Ivanom Vuksanovićem i kapitenom Vladimirom Vukašinovićem.

Vuksanović i Vukašinović kažu da raspoloženi očekuju ovaj duel, ali i umorni zbog početka priprema za baraž i pozivaju publiku da u što većem broju dođe na meč zadnjeg kola.

“Poslednju utakmicu dočekujemo sa osmehom na licu, u lepoj atmosferi. Krenuli smo u pripreme za baraž, noge su malo teške, ali to nas neće sputati u želji da pobedimo klub iz prestonice futsala. Izuzetno sam zadovoljan kako protiču prvi dani priprema. Ako ovako nastavimo do 04. maja i prve utakmice baraža, siguran sam da će Metalac biti najteži protivnik svim drugoligašima” – rekao nam je Vuksanović.

“Očekuje nas jako dobra ekipa Kragujevca, što su pokazali u prvom delu prvenstva. Obezbedili smo prvo mesto, što ne znači da nećemo dati svoj maksimum i ići na pobedu u ovom meču. Pozivam naše navijače da dođu u što većem broju” – izjavio je Vukašinović.

Utakmica Kolorado – Kragujevac Wild Boars igra se u Sportskoj hali “Breza”, u nedelju 07. aprila, sa početkom od 16 časova. Tribine su otvorene, ulaz je besplatan. Pozivamo vas da u što većem broju, u lepoj i pobedničkoj atmosferi ispratimo ovaj deo sezone i dočekamo onaj za nas trenutno važniji – baraž za II ligu, koji se igra početkom maja.