Oplenac savladao Metalac Kolorado

Metalac Kolorado

Uljuljkani porazom Župskog rubina koji im je osigurao prvo mesto na tabeli i siguran odlazak u baraž, igrači Metalac Kolorada otputovali su na megdan ekipi Oplenca iz Topole. Milanovčanima je ova utakmica poslužila da isprobaju igrače koji su imali manju minutažu u dosadašnjem delu prvenstva i da provere na koga od njih mogu računati u odlučujućim utakmicama ove sezone.

Da su domaćini željni pobede i da imaju veliki motiv protiv Metalac Kolorada, pokazali su od samog početka utakmice. Kao osice su napadali gostujuće fudbalere i ginuli za svaku loptu. Drugi golman Metalac Kolorada, Topalović, dobio je priliku od početka utakmice i iskoristio je na najbolji mogući način, pogotovo u prvom poluvremenu, kada je branio i moguće i nemoguće. Zaslužili su domaći po prikazanoj igri da postignu neki pogodak i u prvom poluvremenu, ali je fantastični Topalović spustio rampu na svoj gol. Imao je i Metalac Kolorado svojih prilika, a jednu od njih je iskoristio Bulatović, polovinom prvog dela, kada je prošao po levoj strani, šutirao, lopta se odbila najpre o jednu, pa o drugu stativu i završila iza leđa zbunjenog golmana domaćih.

U drugom poluvremenu sve je polazilo za nogom motivisanoj ekipi domaćih, što svedoče i 5 golova u mreži Metalac Kolorada. Igrači Metalac Kolorada nisu imali pravi odgovor na ovakvu igru domaćina. Kombinovane postave u rotaciji, igrači sa malo utakmica u nogama, olakšali su posao ekipi domaćih, ali su deo taktike trenera Vuksanovića koji sada ima jasniji uvid u to sa čime raspolaže u završnici prvenstva.

Naredna utakmica Metalac Kolorado očekuje u sportskoj hali “Breza”, u četvrtak od 18:30 časova, kada im u goste dolazi poslednjeplasirani Kosjerić.