Hoćemo u baraž što pre

Metalac Kolorado

U subotu, 09. marta, na programu je meč 14. kola Treće futsal lige Srbije, grupa “Zapad”, između Metalac Kolorada i ekipe Zlatar 33. Ekipa Metalac Kolorada trenutno je prva, sa 9 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Župski rubin i malo joj nedostaje da sa prve pozicije uđe u baraž za plasman u Drugu futsal ligu Srbije. Sastali smo se Ivanom Vuksanovićem, šefom stručnog štaba Metalac Kolorada i prvotimcem Jovicom Petrovićem i popričali o očekivanjima pred ovaj duel.

Ivan Vuksanović zadovoljan je što su, posle dužeg vremena, mladi reprezentativci trenirali sa ostatkom ekipe
“Utakmica protiv Zlatara je za nas bitna, pošto nakon ove utakmice ostajemo do kraja marta bez mladih reprezentativaca. Prethodnih sedam dana su trenirali sa ostatkom ekipe, što je za nas fantastična stvar. Trening je bio kompletan i na bazi tog treninga najavljujemo dobru igru i pobedu sutra. Pozivamo navijače da nam pomognu da već sutra obezbedimo baraž, koji će biti pravi spektakl i situacija u kojoj će se naš klub naći po prvi put u svojoj istoriji.” – izjavio je Vuksanović.

Hoćemo sva 3 boda pred domaćom publikom
“Očekuje nas veoma zanimljiva utakmica. Ekipa Zlatara se bori za opstanak, a mi želimo što pre da obezbedimo baraž. Bez kalkulacija ulazimo u ovaj meč i hoćemo sva 3 boda pred domaćom publikom. Pozvao bih navijače da nas podrže.” rekao nam je Jovica Petrović.

Utakmica Metalac Kolorado – Zlatar 33 igra se u sportskoj hali “Breza” sa početkom od 19 časova.

 

Metalac Kolorado