Metalac Kolorado gostuje Olimpu

Olimp - Kolorado

U okviru 13. kola Treće futsal lige grupa “Zapad”, prvotimci Metalac Kolorada gostuju ekipi Olimpa iz Vrnjačke Banje. Utakmica je na programu u ponedeljak 04. marta, sa početkom od 18:30 časova.

Pitali smo šefa stručnog štaba Metalac Kolorada, Ivana Vuksanovića, kakva su mu očekivanja pred ovaj meč?

“Već treću nedelju su nam odsutni mladi reprezentativci Urošević, Petrović i Rosić. Igraju preko sedmice po 2 prijateljske reprezentativne utakmice, pa se dan pred našu utakmicu priključe ostatku ekipe. Kada se na to doda da su povređeni Milanković, kao i Nikolić, jasno je da se nalazimo u teškoj situaciji. Idemo Olimpu posle nesrećnog poraza od Borca. Mišljenja sam da ekipa koja dobro radi, ne očajava nad problemima, drži timski duh, sigurno prevazilazi sve prepreke i probleme. Idemo na pobedu u Banji, pobedu koja će nam puno značiti u borbi za ulazak u baraž.” – rekao nam je Vuksanović.

Metalac Kolorado trenuto zauzima prvu poziciju na tabeli sa osvojenim 31-im bodom, dok je Olimp osmi sa osvojenih 11 bodova. Prethodni duel ova dva protivnika igran je u Sportskoj hali “Breza”, a “cirkuzanti” su slavili rezultatom 4:1.

 

Olimp - Kolorado