Prvi tim na Ohridu

Prvi tim na Ohridu

Nakon 18 dana priprema u Gornjem Milanovcu, dve kontrolne utakmice, protiv Rada 1:1, Sloge iz Požege 3:1, fudbaleri i stručni štab Metalca preselili su se na Ohrid, gde će naredne dve nedelje, od 2-16. februara, nastaviti rad.

Na pripreme su krenuli sledeći igrači i članovi stručnog štaba: Leontijević Bojan (sportski direktor), Stanković Aleksandar (šef stručnog štaba), Jovanović Marko (prvi pomoćni trener), Luković Goran (drugi pomoćni trener), Mijailović Radovan (trener golmana), Miljanović Mirko (fizioterapeut), Petković Radovan (fizioterapeut), Kostić Ivan (golman), Jelovac Milan (golman), Ješić Aleksandar, Mijailović Bojan, Vukadin Stefan, Kecap Admir, Koraksić Dejan, Pajević Miloš, Ilić S. Stefan, Vukmanović Nemanja, Savić Igor, Vranjanin Miloš, Pazinić Veljko, Vukomanović Igor, Gočanin Bojan, Grbović Nikola, Mlađović Bojan, Đurić Stefan, Krstić Nemanja, Ilić Š. Stefan, Maksimović Luka, Milanović Ognjen, Milinković David, Milovanović Veljko.

Kao što smo već javili, osam igrača omladinske i kadetske selekcije fudbalskog kluba Metalac su od prvog dana priključeni pripremama prvog tima. Četiri igrača iz omladinske selekcije nametnula su se stručnom štabu, pa su se našli na spisku putnika za Ohrid. To su: Milovanović, Milinković, Milanović i Maksimović.

Fudbaleri Metalca imaće odlične uslove za rad na Ohridu. Smešteni su u hotelu “Tino”, u čijoj blizini se nalaze i tereni gde će se pripremati.

Tokom boravka u Makedoniji fudbaleri Metalca će raditi na uigravanju tima i odigraće četiri kontrolne utakmice. Prvu utakmicu igraće 6. februara protiv ekipe “Bregalnica” iz Štipa, tri dana kasnije protiv ekipe “Renovo”, 13. februara protivnik im je “Pelister”, a poslednji rival biće im “Borac” iz Bitolja.