Aleksandar Ješić novo pojačanje FK Metalac

Aleksandar Ješić

FK Metalac je doveo u svoje redove prvo pojačanje u ovom delu sezone. Reč je o našem sugrađaninu, Aleksandru Ješiću, koji se nakon 10 godina vraća u klub iz koga je ponikao. Aleksandar je fudbalsku karijeru započeo u mlađim selekcijam FK Metalac, potom je nastupao za mlađe selekcije i prvi tim fudbalskog kluba Borac iz Čačka, seniorski tim OFK Beograda, a poslednjih godinu i po dana proveo je u Voždovcu. Aleksandar je 1994. godište i igra na poziciji napadača. FK Metalac i Aleksandar su potpisali ugovor na dve i po godine.

“Izuzetno mi je zadovoljstvo što je upravo Aleksandar prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku. Ovo je samo početak svega onoga o čemu jako dugo pričamo i mislim da su građani i ljubitelji fudbala, pre svega FK Metalac, već prepoznali određene stvari na kojima radimo. Aleksandar je nastavak jedne strategije koju smo u junu ove godine zacrtali kao dugogodišnji plan razvoja FK Metalac. Dobro smo analizirali prethodnu polusezonu i uvideli gde treba da se pojačamo i veliko mi je zadovoljstvo što je od danas sa nama igrač profila Aleksandra Ješića. Puno očekujemo od njega, on ima fudbalski autoritet, dugogodišnje superligaško iskustvo, on je neko ko će podići nivo igre našeg tima i doprineti da publika u većem broju dođe na naš stadion da nas bodri”, izjavio je sportski direktor FK Metalac Bojan Leontijević, na konferenciji za novinare održanoj povodom promocije Aleksandra Ješića.

“Veliko mi je zadovoljstvo da se vratim u klub u kome sam napravio prve fudbalske korake. Rano sam napustio klub i uvek je postojala želja da se vratim ovde. Mislim da je ovo pravi trenutak za povratak u Metalac. Mislim da ćemo svi zajedno uspeti da ispunimo očekivanja i ostvarimo ciljeve kluba, od kojih je najznačajniji ulazak u Super ligu, što Metalac i zaslužuje.” – izjavio je Aleksandar Ješić.

 

Aleksandar Ješić

 

Kompletne izjave Aleksandra Ješića i sportskog direktora Bojana Leontijevića, možete pogledati u videu ispod.