U Kosjerić bez kapitena

Stefan Arsenijević

Odlazi cirkus iz Gornjeg Milanovca i seli se u Kosjerić. U nedelju, 02. decembra, očekuje nas jedinstvena, vrhunska predstava. Akrobacije, vratolomije, biciklice, 5 igrača u polju, vatreni udarci, ceo tim u borbi za nova tri boda, protiv ekipe koja ne zna za poraz kod kuće. Da li smo dobri učitelji, pitali smo šefa stručnog štaba Metalac Kolorada Ivana Vuksanovića i prvotimca Stefana Arsenijevića.

“Veoma teško gostovanje, protiv iskusnog protivnika. Urošević se i dalje polako vraća iz povrede, a bićemo lišeni pomoći kapitena Vukašinovića. Rad, volja, želja, disciplina i talenat – to su osnovne karakteristike naše ekipe i ako ovi segmenti budu na visokom nivou u nedelju, osvojićemo 3 boda protiv odličnog protivnika.” – rekao nam je Vuksanović.

“Igramo protiv ekipe koja ne zna za poraz kod kuće, tako da nas očekuje teško gostovanje. Znamo ekipu Kosjerića, igrali smo kup utakmicu protiv njih, koju smo izgubili. Treniramo veoma dobro, spremamo se za utakmicu, radimo naporno i idemo u Kosjerić da damo 100% svojih mogućnosti i da pokušamo da se vratimo sa pozitivnim rezultatom.” – rekao nam je Arsenijević.

Utakmica se igra u Kosjeriću, u nedelju 02. decembra, sa početkom od 19 časova.

 

Metalac Kolorado - Kosjerić