Cirkuska protiv kraljevske krune

Metalac Kolorado

U ponedeljak 26. novembra očekuje nas još jedna vrhunska predstava – cirkuska protiv kraljevske krune – Metalac Kolorado protiv Oplenca.

Pitali smo šefa stručnog štaba Metalac Kolorada, Ivana Vuksanovića i prvotimca Aleksu Jeremića kakva su im očekivanja pred meč sa Oplencom.

“Urošević je i dalje van stroja, Koljajić, Rosić, Petrović, igraju dve reprezentativne utakmice protiv Mađarske za vikend. Nećemo biti kompletni preko sedmice na treningu, što je za nas veliki hendikep. Svaki trening nam je zlata vredan. Ali ništa od toga nas ne sme sprečiti da damo svoj maksimum i uzmemo nova tri boda.” – rekao nam je Vuksanović.

“Čeka nas zanimljiva utakmica, dobro poznajemo protivnika koji nas je u pripremnom periodu pobedio, ali verujem da uz maksimalnu koncetraciju i podršku sa tribina možemo uzeti sva tri boda.” – rekao nam je Jeremić.

Metalac Kolorado je trenutno na deobi prvog mesta sa jednom utakmicom manje. Kome će se tri boda carstvu privoleti ovog puta, saznaćemo u ponedeljak, u Sportskoj hali “Breza”, sa početkom od 19 časova.

 

Metalac Kolorado

 

Metalac Kolorado