Metalac Kolorado dočekuje Olimp

Đorđe Rosić

U ponedeljak 12. novembra u okviru 4. kola treće Futsal lige Srbije grupa “Zapad”, Metalac Kolorado dočekuje ekipu Olimpa. “Cirkuzanti” trenutno zauzimaju prvo mesto na tabeli, ali ih to nije uljuljkalo, već im je motiv za još jači rad. Razgovarali smo sa trenerom Vuksanovićem i prvotimcem Rosićem o očekivanjima pred ovaj meč.

“Imamo dosta problema sa povredama. Urošević ne igra sigurno, Petrović se vraća ali je bez treninga 8 dana, Rosić takođe vuče blagu povredu. Mi ni jednog protivnika ne možemo pobediti ako ne damo svoj maksimum, a to ćemo u ovoj situaciji još teže ostvariti. Moramo biti strpljivi. Iz minuta u minut koncetracija i voljni momenat moraju biti na najvišem nivou. Tabela ne daje pravu sliku i na to trenutno ne smemo misliti.” – rekao nam je šef stručnog štaba Metalac Kolorada, Ivan Vuksanović.

“Olimp je mlada, organizovana ekipa. Imaju dva dobra igrača, koja igraju za reprezentaciju, a imaju i dobrog trenera. Oni uvek dolaze da igraju na pobedu. Trenutno su poslednji na tabeli, ali to ne sme da nas opusti, već moramo igrati kao da je prvo kolo.” – rekao je Đorđe Rosić, mladi reprezentativac Srbije.

Utakmica protiv Olimpa igra se u sportskoj hali “Breza” sa početkom od 19 časova.

 

Metalac Kolorado