Komšijski futsal derbi

Jovica Petrović

Stigao je na red i futsal komšijski derbi. U subotu, 03. novembra, u okviru trećeg kola Treće lige “Zapad”, futsal klub Metalac Kolorado dočekuje čačanski Borac. Posle dve pobede u prva dva kola, “cirkuzanti” nisu poleteli i dalje su čvrsto nogama na zemlji, svesni da je ovo tek početak prvenstva. O očekivanjima i značaju utakmice protiv Borca, razgovarali smo sa šefom stručnog štaba Ivanom Vuksanovićem i prvotimcem Jovicom Petrovićem.

“Očekuje nas zanimljiva sezona, to je definitivno. Poznato je šta za nas znače utakmice protiv Borca iz Čačka. To je uvek više od igre. Spremamo se, želimo bolju igru od one u Prijepolju. Možemo bolje! Za nas je svaka utakmica finale, tako ćemo ući i u ovaj meč. Našim sportskim prijateljima iz Čačka veliko poštovanje, nama pobeda.” – rekao nam je Ivan Vuksanović.

Jovica Petrović, strelac dva gola u Prijepolju, od kojih je drugi 12 sekundi pre kraja bio pobedonosni, rekao nam je:
“Očekuje nas veoma bitna utakmica protiv ekipe Borca. Mi ćemo odigrati kako najbolje znamo i pokušaćemo da se izborimo za pobedu. Pozvao bih publiku da dođe u što većem broju i da nas podrži u veoma bitnoj utakmici za nastavak sezone i ostvarenja cilja.”

Utakmica protiv Borca igra se u sportskoj hali “Breza” sa početkom od 20:15 časova.

 

Metalac Kolorado