“Cirkuzanti” velikog srca

Metalac Kolorado

Župski Rubin – Metalac Kolorado 4:5 (2:1)
Strelci za Metalac Kolorado: Urošević 2 gola, Petrović 2 gola, Jeremić 1 gol

Da ulaze u svaku utakmicu gladni pobede, da ostavljaju srce na terenu i da se nikada ne predaju, mladi igrači futsal kluba Metalac Kolorado dokazali su na prvom gostovanju ove sezone. Savladali su lidera na tabeli, ekipu Župskog Rubina rezultatom 4:5 i to fantastičnim preokretom.

Rezultat koji je stajao na semaforu u 37. minutu glasio je 4:2 za ekipu Župskog Rubina. Svi su već upisali nove bodove Rubinu, ali se sa tim nisu slagali “cirkuzanti”.

Trener Vuksanović odlučuje se za 5 igrača u polju, a “Koloradovci” kreću da igraju kao u transu. Najpre je u 38. minutu Urošević smanjio na 4:3, a potom je Jeremić izjednačio na 4:4. Dvanaest sekundi pre kraja meča Jovica Petrović sa 13 metara ispaljuje navođeni projektil u gol Župskog Rubina za pobedu Metalac Kolorada i konačnih 4:5.

Utakmicu je obeležilo puno preokreta, čvrsta ali fer igra domaćina i mladalačka energija Metalac Kolorada, koja je i ovog puta uspela da vrati ekipu iz ponora.

U prva dva kola ekipa Metalac Kolorada je zabeležila dve pobede. Sledeći duel očekuje ih narednog vikenda u sportskoj hali “Breza” protiv Borca.