Zalog za budućnost

novi igraci fk metalac

Dva nova potpisa u FK Metalac – Zalog za budućnost

Fudbalski klub Metalac doveo je dva nova mlada igrača u svoje redove, Igora Savića i Stefana Radojičića.

Igor Savić je 1997. godište, dolazi nam iz lučanske Mladosti. Igor je prošao omladinsku školu čačanskog Borca, u čijem je prvom timu debitovao sa 17 godina. Igor igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača. Metalac i Igor su dogovorili saradnju u naredne tri godine. Nadamo se da će svojim kvalitetima, doprineti boljoj igri Metalca u izazovima koji nam predstoje.

 

Drugi igrač, koji se priključio prvom timu je Stefan Radojičić. Stefan je 1999. godište i dolazi nam iz naše omladinske škole. Nastupao je za omladinsku selekciju u prethodnoj takmičarskoj godini, gde je svojim igrama, privukao pažnju stručnog štaba prvog tima Metalca. Stefan igra na poziciji centralnog napadača. Ugovor je potpisan na 4 godine.

 

Potpisivanje profesionalnog ugovora Stefana Radojičića, samo je početak afirmisanja i promovisanja mladih fudbalera iz omladinske škole našeg kluba, što je jedan od osnovnih ciljeva nove strategije kluba.

 
„Potpisivanje profesionalnog ugovora Stefana Radojičića, samo je početak afirmisanja i promovisanja mladih fudbalera iz omladinske škole našeg kluba, što je jedan od osnovnih ciljeva nove strategije kluba.“ – izjavio je sportski direktor Metalca, Bojan Leontijević.