Za nas su kvalifikacije uveliko počele – samo da nišanske sprave ostanu na meti

Osokoljeni preokretom u prošlom kolu protiv Slobode (2:1) na svom terenu, ekipa milanovačkog prvoligaša u subotu izlazi na megdan trećeplasiranoj Inđiji u nameri da prvi put sa gostovanja u prolećnom delu sezone donese ceo plen.

Sa ekipama iz gornjeg dela tabele Metalac ima zavidan skor, pa i solidan ukupan učinak na strani, i ne bi bilo neočekivano da protiv najboljih još jednom i sami pruže najbolje. Roster je kompletan, a proradile su konačno i nišanske sprave u ofanzivi, na šta se dugo čekalo. Uz kvalitetnu igru, koju svakako pružaju, veruju da im one neće ponovo zatajiti.

– Mesto na tabeli, koje Inđija zauzima, nedvosmisleno prikazuje o kakvom se timu radi, – rekao je šef struke, Vladimir Otašević. – Malo je reći da će to za nas biti zahtevna utakmica. Međutim, mi u taj meč ulazimo posle toliko očekivane pobede, koju smo zasluženo ostvarili nad Slobodom, i puni smo opravdane pobedničke energije. Momci su se borili od početka do kraja i pokazali karakter da se bez pada u koncentraciji vrate iz minusa na poluvremenu. To mnogo govori. Sigurno je da naša ekipa zaslužuje daleko bolji plasman od onog na kom se trenutno nalazi i na svima nama je da to faktički dokažemo. Za nas je sada svaka utakmica kvalifikaciona, u svaki meč ulazimo s jasnim ciljem, pa i protiv Inđije. Uložićemo sav mogući napor da se vratimo u Milanovac sa nova tri boda.

Susret dve ekipe, koje su jesenas u gradu pod Rudnikom odigrale 0:2, počinje na Tojo Tajers Areni u 15 sati. Utakmicu možete pratiti uživo ispod.