Nova polusezonska nagradna igra

Počinje nova sezona Prve lige Srbije, a sa njom i polusezonska nagradna igra na fejsbuk stranici FK Metalac. Bodovi se resetuju, krećemo od početka.

Dobitnici u prethodnoj nagradnoj igri bili su:
I mesto Saša Topalović, Darko Mijailović 12 bodova (sezonska ulaznica za mečeve FK Metalac i suveniri sa grbom FK Metalac)
II mesto Duško Simonović 10 bodova (dres FK Metalac)
III mesto Vladimir Krstović 9 bodova (suveniri sa grbom FK Metlac)
Specijalna nagrada za poslednjeplasiranog: Ivica Ignjatović, Violeta Lola -9 bodova (sezonska ulaznica za mečeve FK Metalac)

Nagrade će biti uskoro uručene, o čemu će dobitnici biti blagovremeno obavešteni.

Nova nagradna igra sastoji se iz tri dela: nagradno pitanje, pogodi strelca i pogodi tačan rezultat. Bodovi iz sve tri igre se sabiraju i prva tri takmičara u ukupnom zbiru bodova dobijaju nagrade.

U sve tri igre učestvujete tako što Vaše odgovore ili prognoze napišete u komentaru ispod odgovarajuće objave (objave u kojoj je postavljeno pitanje ili poziv za prognozu) na zvaničnoj fejsbuk stranici FK Metalac.

Igra nagradno pitanje organizuje se pred svako kolo u kome je FK Metalac domaćin. Na zvaničnoj fejsbuk stranici FK Metalac, postavićemo vam nagradno pitanje. Prva 3 pratioca koja tačno odgovore na pitanje dobiće bodove za polusezonsku nagradu.
Prvi pratilac koji tačno odgovori na nagradno pitanje dobija 2 boda, drugi i treći po jedan bod. Prva 3 pratioca koja tačno odgovore na pitanje dobiće i 2 ulaznice na stadion “Metalac” za meč tog kola.

Druga igra je pogodi tačan rezultat.
Za igru pogodi tačan rezultat u obzir se uzimaju samo komentari prispeli pre početka same utakmice. Prvi pratilac koji pogodi tačan rezultat dobija 5 poena, drugi 3 poena i treći jedan poen. Ukoliko samo jedan pratilac pogodi tačan rezultat on dobija svih 9 poena. Ukoliko dva pratioca pogode tačan rezultat prvi dobija 5, drugi 3 poena. Ukoliko pogodite negativan rezultat (prognozirate poraz Metalca i pogodite tačan rezultat) dobijate negativne bodove ? Pratilac sa najviše negativnih rezultata na kraju sezone dobija “specijalnu” nagradu od navijača kluba ?

Treća igra je pogodi strelca za FK Metalac.
Za igru pogodi strelca u obzir se uzimaju samo komentari prispeli pre početka same utakmice. Cilj je pogoditi ko će postići gol za FK Metalac. Svaki pratilac koji pogodi strelca dobiće 1 poen. Možete napisati ime i prezime samo jednog igrača FK Metalac. Ukoliko FK Metalac na toj utakmici ne postigne pogodak, poene neće dobiti nijedan pratilac. (U ovoj igri nije neophodno pogoditi sve strelce, samo jednog ukoliko ih je više)

Bodovi iz sve tri igre se sabiraju i svi učesnici konkurišu za polusezonsku nagradu, koja se dodeljuje pred početak naredne polusezone.

Pratilac sa najvećim brojem poena iz sve tri igre na kraju sezone na poklon dobija dres FK Metalca, drugoplasirani fudbalsku loptu, trećeplasirani suvenire sa grbom FK Metalac. Poslednjeplasirani pratilac na poklon dobija suvenire sa grbom FK Metalac.

Srećno!