Izađi napolje :) igraj se!

FK Metalac

Fudbalski klub Metalac nastavlja akciju pod nazivom “Izađi napolje 🙂 igraj se”. Ovom akcijom, u saradnji sa milanovačkim osnovnim školama, nastojimo da ojačamo želju i potrebu dece da se kroz igru što više međusobno druže i razvijaju sportski duh. Da opštu sportsku klimu u našem gradu podignemo na viši i zdraviji nivo. Da zajedno raširimo vrednost deljenja radosti i sreće koju sa sobom nosi kontakt sa sportom, kako sadašnjim tako i budućim generacijama mladih. Da smanjimo rizike i opasnosti sa kojima se susreću tokom odrastanja. Da jednostavno ostave po strani mobilne i računare i izađu napolje i igraju se.

U okviru ovogodišnje akcije Izađi napolje 🙂 igraj se, u subotu 21. septembra, biće organizovan turnir osnovnih škola sa gradskog područja u fudbalu za dečake i u odbojci za devojčice. Ovim povodom kompanija Metalac i SD Metalac doniraće sportsku opremu milanovačkim osnovnim školama. Pozivamo sve zainteresovane sugrađane, posebno najmlađe da nam se pridruže i podrže učesnike turnira.

Nadmetanja u fudbalu i odbojci održaće se na pomoćnom terenu FK Metalac sa početkom od 15 časova. Nakon turnira, čiji je završetak planiran za 18 časova, za sve posetioce i učesnike biće otvorena istočna tribina stadiona “Metalac”, kako bi zajedno navijali i gledali utakmicu 10. kola PLS Metalac – OFK Žarkovo, koja počinje u 18:30 časova.

 

FK Metalac