Plavo-beli trg

FK Metalac

Kao što je i bilo najavljeno, u sredu 14. septembra, sa početkom od 18:30, fudbalski klub “Metalac” održao je promociju svoje omladinske škole na Trgu kneza Mihaila u Gornjem Milanovcu. Milanovčanima su se predstavile sve mlađe selekcije kluba, od omladinske (2001/2002. godište) do najmlađih polaznika (2015. godište), oko 250 dečaka i devojčica ukupno, a sam trg je bio ispunjen rekvizitima za fudbalski trening.

Sam događaj imao je za cilj da se u jednočasovom druženju, pre svega sa najmlađim sugrađanima, podele vrednosti koje klub neguje u radu sa mladim fudbalerima, da se prolaznici uključe u aktivnosti sa loptom koje su treneri osmislili i na kraju da svi zajedno uživamo u prijatnom ambijentu.

FK “Metalac” je kroz pozitivan duh i vedru atmosferu demonstrirao veštinu kojom vladaju mladi igrači i još jednom ukazao na vrednosti koje će negovati i u narednom periodu.

Rukovodstvo FK “Metalac” se ovim putem zahvaljuje svima koji su svojim prisustvom upriličili ovu manifestaciju, posebno svima koji su se uključili u sam program i generalno svakome ko je bar za trenutak zastao i „bacio pogled“ na ono što se dešavalo na Trgu.

Ovo je samo jedna u nizu od akcija koje će klub u narednom periodu organizovati i nadamo se da će svaka sledeća biti još posećenija!