Promocija škole fudbala FK Metalac

fk metalac

U okviru postavljene strategije razvoja škole fudbala FK „Metalac“ klub ima za cilj da svoje aktivnosti vezane za rad omladinske škole približi sugrađanima i u jednoj prijatnoj i pozitivnoj atmosferi demonstrira veštinu kojom vladaju mladi igrači našeg kluba i sa druge strane upravo kroz pozitivan duh i vedru atmosferu ukaže na vrednosti koje će se negovati u narednom periodu. Razmišljanja smo da će upravo kvalitet rada omladinske škole biti presudan faktor u povećanju prohodnosti mladih fudbalera našeg grada ka seniorskom timu FK „Metalac“.

Protokol samog događaja predviđa aktivnosti koje će se događati na Trgu Kneza Mihaila u vremenu od 18:30 do 19:30. u sredu 11. septembra 2019. godine. U akciji će učestvovati sve selekcije našeg kluba od omladinske selekcije do najmlađih polaznika. Planirano je da najuži centar grada bude obojen u plavu boju i ispunjen rekvizitima za fudbalski trening. Nakon uvodnog dela gde će biti demonstrirane tipične vežbe kojima se vrši obuka najmlađih polaznika, program predviđa i deo u kome će biti omogućeno svim zainteresovanim da uzmu učešće, a na kraju će se ostaviti porostor da se uživa u lepotama fudbalske igre, biće organizovane utakmice 3 na 3 i 4 na 4 gde će svi zainteresovani još jednom imati priliku da uzmu ućešće u programu.

Pozivamo sve zainteresovane, a naročito najmlađe ljubitelje fudbalske igre da dođu i uzmu učešće u programu u što većem broju i tako ovaj događaj učine još lepšim.