Omladinci i kadeti igrali protiv Radničkog

Metalac

Omladinci i kadeti fudbalskog kluba Metalac odigrali su prijateljske utakmice protiv Radničkog iz Kragujevca. Utakmice su igrane u Kragujevcu. Omladinci su zabeležili pobedu, dok su kadeti poraženi.

OMLADINCI

Radnički (KG) – Metalac 1:2 (0:1)
Pomoćni teren „Čika Dača“, Kragujevac, 13. februar
Strelci: Petrović Luka u 34’ i Luković Nikola u 85’ za Metalac
Metalac: Petrović Ilija (Vukčević), Lazarević, Savić, Milićević G Ilija, Jovičić, Milićević S Ilija, Bojović, Koković, Kostić, Petrović Luka, Luković (Jovanović).

 

KADETI

Radnički (KG) – Metalac 2:0 (2:0)
Pomoćni teren „Čika Dača“, Kragujevac, 13. februar
Metalac: Žižović, Jevtović, Mijatović, Radovanović, Milivojević, Savković, Milovanović D, Ćirković, Petrović, Mirković i Urošević.  Ušli: Gavrilović, Spasojević, Miletić, Ranisavljević i Jevtović.

Prvi poraz u pripremnom periodu za nastavak sezone, kadeti Metalca su doživeli od svojih vršnjaka, ekipe Radničkog, u Kragujevcu, rezultatom 2:0.

Bila je to bleda predstava naših kadeta, pogotovu u prvom poluvremenu kada je domaćin i rešio pitanje pobednika sa dva gola. Drugo poluvreme je bilo nešto bolje, Metalac je imao više od igre ali nije uspeo da uradi ništa značajnije iz par poluprilika.

Mogućnost da poprave utisak kadeti će imati za vikend kada se nastavlja niz prijateljskih utakmica. U nedelju od 14h sastaju se sa gradskim rivalom, ekipom Takova.