Sigurne pobede omladinaca i kadeta

fudbalska lopta

Omladinci i kadeti fudbalskog kluba Metalac odigrali su pripremne utakmice za prolećni deo prvenstva. Protivnik im je bila ekipa Sloge iz Kraljeva. Omladinci i kadeti zabeležili su sigurne pobede.

OMLADNICI

Metalac – Sloga (KV) 3:0 (1:0)

Pomoćni teren FK Metalac, 06. februar
Strelci: Lazarević 38’, Milićević 60’, Mutavdžić 75’
Metalac: Vukčević, Lazarević (Matović), Jovičić, Milićević G Ilija, Markiš, Milićević K Ilija, Kostić (Luković), Bojović (Mutavdžić), Koković, Petrović, Mićić (Jovanović).

KADETI

Metalac – Sloga (KV) 4:0 (4:0)

Pomoćni teren FK Metalac, 06. februar
Metalac: Žižović, Jevtović, Mijatović, Milivojević, Radovanović, Milovanović D, Savković, Ćirković, Mirković, Petrović i Urošević. Ušli: Ranisavljević, Milovanović, Božović.
Strelci: Milovanović D, Petrović, Milivojević i Mirković.

Danas su kadeti Metalca imali još jednu proveru u sklopu priprema za nastavak sezone. Savladana je ekipa Sloge iz Kraljeva rezultatom 4:0. Svi golovi su viđeni u prvom poluvremenu, mada je i u drugom poluvremenu bilo dosta prilika koje zbog brzopletosti nisu iskorišćene. Ono što raduje pored visokog rezultata je svakako odnos prema igri koji je danas bio na visokom nivou.

Sledeću proveru pred svojom publikom kadeti će imati za 7 dana kada im u goste dolazi odlična ekipa Radničkog iz Kragujevca.