Cirkuzanti brane tron, petlići im čuvaju leđa

Jovan Urošević

U subotu 8. decembra ekipa Metalac Kolorada, dočekuje neugodnu Rašku. Veliki župani iz Raške pokušaće da nas svrgnu sa trona, a da bi tron odbranili, “cirkuzanti” zovu u pomoć publiku, da im da vetar u leđa, na sutrašnjoj utakmici. Podršku će im pružiti i petlići FK Metalac, koji odmah nakon utakmice “cirkuzanata” igraju protiv vršnjaka iz FK Raška. Kakva su očekivanja pred sutrašnju utakmicu pitali smo šefa stručnog štaba Metalac Kolorada, Ivana Vuksanovića i prvotimca Jovana Uroševića.

“Sa ovom ekipom Raške susretali smo se u Futsal ligi mladih prethodnih sezona. Svaka utakmica je bila teška i izuzetno neizvesna. Ovo je prilika da vidimo ko je koliko napredovao od tada. Što se naše ekipe tiče, moramo napredovati iz dana u dan, jer je naš cilj da za 2-3 sezone budemo u Prvoj ligi i da u njoj imamo zapaženu ulogu. Na početku smo puta, za 15 dana merimo prolazno vreme.” – rekao nam je Vuksanović.

“Očekuje nas veoma teška utakmica. Raška je mlada ekipa, poletna i nezgodna, ali isto tako mislim da smo spremniji od njih. Na svakoj utakmici idemo na pobedu, pa ćemo i ovog puta dati sve od sebe da uzmemo sva tri boda.” – rekao nam je Urošević.

Utakmica Metalac Kolorado – Raška igra se u sportskoj hali “Breza”, sa početkom od 19 časova.

Odmah nakon te utakmice, na teren hale “Breza” istrčaće petlići FK Metalac i FK Raška, dečaci 2006-2007. godišta. Njihov meč počinje u 20:30 časova.

Podržimo “cirkuzante” da ostanu na tronu, i petliće na dugom putu ka istom. Vidimo se u Brezi!

 

Metalac Kolorado - Raška