Izveštaji sa utakmica mlađih kategorija

FK Metalac

Omladinci, kadeti i pioniri FK Metalac odigrali su ovog vikenda mečeve u okviru svojih liga.

 

OMLADINCI

Novi Pazar – Metalac 1:0 (1:0)

VII kolo I omladinske lige

Subota 22. septembar 2018.

Stadion: Pomoćni teren FK Novi Pazar

Novi Pazar: Mulamuratović, Husović, Hacković, Bihorac, Gudžević, Halilović, Cajević, Ramović, Rusević, Ragipović, Selmanović.

Metalac: Vukčević, Lazarević (Pavlović), Jovičić (Savić), Milosavljević (Matović), Milićević I, Maksimović (Milićević B), Milinković, Koković, Petrović I (Luković), Radojičić, Milanović.

Strelac: Cajević u 40′

U okviru VII kola I omladinske lige, omladinci Metalca gostovali su Novom Pazaru i poraženi 1:0.

Naši omladinci su od samog starta utakmice ušli opušteno i bojažljivo, napravili  sijaset grešaka i tokom cele utakmice nisu stvorili ni jednu priliku za gol.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Cajević u 40′, posle sumnjive situacije, kada je Ragipović ubacio loptu u šesnaesterac, Cajević je sačekao na gol liniji i ubacio u prazan gol.

Metalac u sredu 26.09 dočekuje ekipu Javora, kada igraju odloženo VI kolo. Utakmica počinje u 19h.

FK Metalac

 

KADETI

Novi Pazar – Metalac  0:0

I kadetska liga Srbije VII kolo

Subota 22. septembar 2018.

Stadion: Pomoćni teren FK Novi Pazar

Novi Pazar: Hajrović, Skrijelj, Hamidović, Kasalović, Adrović, Koca, Kardović, Brunčević, Ramdedović, Latifović, Ugljanin. Igrao je još i: Radičević.

Metalac:  Žižović, Jevtović, Savković, Mijatović, Milivojević, Pešović, Milovanović D, Radovanović, Urošević, Milovanović V, Ćirković. Igrali su još: Gavrilović, Mirković, Glišović.

U VII kolu prve  kadetske lige Srbije Metalac je gostovao prvoplasiranoj ekipi Novog Pazara i posle velike borbe ostao neporažen. Utakmica je završena bez golova iako je bilo sijaset prilika na obe strane. Domaćin je krenuo silovito, pritiskao kadete Metalca, a oni su iz par polukontri ozbiljno pripretili. Novi Pazar je tokom celog susreta kontrolisao igru, diktirao tempo, ali se Metalac znalački branio. Drugo poluvreme je obilovalo izglednim prilikama. Zrelije su imali domaćini, ali zbog smušenosti u samoj završnici nisu uspeli nijednu da iskoriste. Gosti su par puta preko Milovanovića i Mirkovića ozbiljno zapretili favorizovanom domaćinu, ali je konačan rezultat ostao 0:0.

Ovo je ujedno i prvi bod kadeta Metalca koji donose sa gostujućeg terena, a prema prikazanom na terenu čini se da neće biti i poslednji. Narednog vikenda kadeti Metalca na svom terenu u okviru VIII kola dočekuju ekipu “Šumadije” iz Aranđelovca.

 

FK Metalac

 

PIONIRI

Metalac – Gaučosi 1:4 (0:4)

VII kolo I pionirske lige

Nedelja 23. septembar 2018.

Stadion: Pomoćni teren FK Metalac

Metalac: Milanović Mihailo, Radovanović Luka, Milićević Danilo, Drobnjak Mihailo, Mijatović Luka, Konić Aleksandar, Premović Luka, Ristić Lazar, Luković Ognjen, Drinčić David, Daničić Luka. Igrali su još: Petrović Veljko, Bralović Aleksa, Hadžić Nikola, Jelić Andrija, Marković Lazar, Đunisijević Nikola, Đunisijević Aleksa, Ranisavljević Dušan.

Strelac jedinog gola za FK Metalac bio je Ristić Lazar.

Utakmica je protekla u lepoj igri sa velikim brojem šansi na obe strane u kojima su gosti iz Čačka imali više sreće i zasluženo pobedili. Zapaženu igru u ekipi Metalca pružili su Ristić Lazar, Milićević Danilo i Drobnjak Mihailo.

FK Metalac