Veče za nezaborav na Trgu Kneza Mihaila

fk metalac

Kao što je i bilo najavljeno, u četvrtak 23. avgusta, sa početkom od 18:30, Fudbalski klub „Metalac“ održao je promociju svoje omladinske škole na glavnom Trgu našeg grada. Sam događaj imao je za cilj da se u jednočasovom druženju, pre svega sa najmlađim sugrađanima, podele vrednosti koje klub neguje u radu sa mladim fudbalerima, da se prolaznici uključe u aktivnosti sa loptom koje su treneri osmislili i na kraju da svi zajedno uživamo u prijatnom ambijentu.

Program je otvorio defile svih selekcija kluba, nakon čega su treneri sa svojim učenicima demonstrirali tipične vežbe koje primenjuju u svakodnevnoj obuci. Nakon toga, prešlo se na akciju pod nazivom „ponovi-osvoji“, gde su naši fudbaleri prikazom određenog zadatka izazivali prolaznike da se okušaju i osvoje vredan poklon (majicu FK „Metalac“).

fk metalac gradski trg

Treći blok samog programa, i definitivno najzanimljiviji deo večeri bili su mini turniri u igri 4 na 4, gde su naši mladi sugrađani imali zadovoljstvo da se oprobaju u igri na male goliće sa dečacima koji već neko vreme organizovano treniraju u našem klubu i za to budu vredno nagrađeni majicom FK „Metalac“. Pošto rezultat svakako nije bio u prvom planu, možemo konstatovati da je bilo pobednika na pretek.

Rukovodstvo FK „Metalac“ se ovim putem zahvaljuje svima koji su svojim prisustvom upriličili ovu manifestaciju, posebno svima koji su se uključili u sam program i generalno svakome ko je bar za trenutak zastao i „bacio pogled“ na ono što se sinoć dešavalo na Trgu.

Ovo je samo jedna u nizu od akcija koje će klub u narednom periodu organizovati i nadamo se da će svaka sledeća biti još posećenija!

Takođe, ovom prilikom vas pozivamo da ispratite sve naredne aktivnosti koje već pripremamo, a o kojima ćete blagovremeno biti obavešteni putem našeg sajta i društvenih mreža. Za sezonu 2018/2019 , nastupe kadetske i omladinske selekcije moći ćemo svi zajedno da gledamo na našem stadionu u večernjim terminima, dakle pod reflektorima, tako da ste dobrodošli i uživajte!

POGLEDAJTE KOMPLETNU GALERIJU FOTOGRAFIJA SA PROMOCIJE