Pojačanja i u omladinskoj školi

omladinska skola

Trenerska struka našeg kluba bogatija je za još dva trenera koji će od danas zadužiti trenersku opremu FK Metalac. Trenerskom timu u okviru mlađih selekcija, priključili su se Aleksandar Ivanović i Marko Milić.

Aleksandar Ivanović je dugogodišnji kapiten našeg tima, koji će svoju igračku karijeru nastaviti u FK Takovo, a neophodno znanje za trenerski posao sticaće tako što će u narednih 6 meseci pomagati u radu sa kadetskom selekcijom, koju sa uspehom vodi Bojan Gojak. Na ovaj način klub ima nameru da Aca ostane u dužem vremenskom periodu član “familije” FK Metalac, jer poseduje sve kvalitete za koje smatramo da su u funkciji postavljanja vrednosti na kojima želimo da funkcionišemo u vremenu pred nama. Naši mladi fudbaleri će svakako imati, ubeđeni smo u to, od koga da uče fudbalsku veštinu, ali i važne savete na koji način se što kvalitetnije adaptirati u seniorskom timu.

Marko Milić je već formirani trener sa UEFA “B” licencom, koji nam dolazi iz Škole fudbala Crvena Zvezda GM. Marko će u narednih 6 meseci raditi u tandemu sa Filipom Dragojevićem (selekcija pionira) i na taj način dati svoj doprinos u formiranju pionirske ekipe za narednu takmičarsku godinu, obzirom da se od takmičarske 2019/2020 i u ovoj selekciji takmičimo u Prvoj ligi pionira Zapadne Srbije. Pored toga Marko Milić će biti koordinator individualnog rada, o čemu će tek biti reči.

Aco, Marko dobro nam došli!