A+ R A-

Metalac-Bačka (3)

metbacka2417


Utakmica 24.kola Super lige Srbije, Gornji Milanovac 04. Mart 2017.godine 14:00 časova.
Oštrija igra od samog početka pa je već u četvrtom minutu igrač bačke Luka Lukić dobio prvu javnu opomenu tj. žuti karton.
U osamnaestom minutu igre akcija koja obećava, nekoliko udaraca prema golu gostiju, prvo je loptu glavom zahvatio Bondarenko , zatim je na odbijenu loptu udarac uputio  Jovanović, a onda još jedna odbijena lopta udarac upućuje Nikodijević ali lopta završava tik pored stativa.
Posle ovog usledila je kazna . Kontra napad u 33.minutu, lopta dolazi do kapitena bačke Veseljka Trivunovića prima loptu između dva igrača Metalca i postiže pogodak za rezultat od 0:1.
Posle primljenog gola Metalac vraća težište igre na polovinu gostiju, ali i posle dva minuta sudijske nadoknade rezultat je ostao nepromenjen pa je krajnji rezultat poluvremena i ostao 0:1 za goste iz Bačke Palanke. U drugom poluvremenu u ekipi „Metalca“ u igru je ušao Čumić koji je već u 55. Minutu igre imao priliku da postigne pogodak , drugu izmenu Vanić je izvršio u 57. Minutu kada je u igru umesto Pavlovića ušao Marko Nikolić koji već u 63. Minuti dolazi u priliku da postigne pogodak ali se lopta odbija od un utrašnje strane  stative na neverovatan način  van okvira gola.
Do samog kraja „Metalac“ nije uspeo da postigne pogodak uprkos svim naporima, pa se ispostavilo da je rezultat iz prvog poluvremena od 0:1 bio i krajnji rezultat ovog meča.

Sastavi:   
Metalac: Belić, Pavlović, Otašević, Bondarenko, Simović, Panić, Stojković, Nikodijević, Mijić, Jovanović, Tomić, Klupa: Kostić, Ivanović, Čumić, Veškovac, Martinović, Dopuđ, Nikolić.

Bačka: Konovalov, Bajić, Ilić, Varga, Bošković, Luković, Balabanović , Bismark, Trivunović, Stavrić klupa: Jevrić, Makarić, Čeković, Vidović, Ivković, Zečević, Mijić
Šef stručnog štaba Zoran Govedarica.


Metalac utakmicu 25. Kola Super lige Srbije igra u Beogradu, u  sredu 08.03.2017.godine protiv „Partizana“  sa početkom u 15:30 časova.