A+ R A-

Čukarički - Metalac 2:0

cukaricki

 

U okviru 33. kola Super lige Srbije Metalac je gostovao ekipi  "Čukaričkog"  na Banovom Brdu. Metalac je nastupio u značajno oslabljenom sastavu, jer zbog žutih kartona  nisu nastupili Panić kapiten ekipe kao ni Nikola Stojković. Praktično "Metalac" je nastupio kada se pogleda prolećni deo prvenstva sa polovinom sastava koji je jesenas nastupao u prvih jedanaest. Mladi igrači nisu se najbolje snasli protiv Čukaričkog iako je prvo poluvreme ove utakmice završeno bez golova u drugom poluvremenu primljena su dva gola u 67. i 74. minutu koje su postigli Ožegović i Đurić. Neposredno pre prvog gola za domaće u 64.minutu  šef stručnog štaba "Metalca" izvršio je dve izmene kada su u igru umesto Simovića i Mijića u igru ušli Vukojević i Mijailović, a treća izmena je usledila u 75. minutu kada je u igru ušao Nikolić umesto Koraksića. Žute kartone u ekipi "Metalca" dobili su Rovčanin, Nikolić i Dopuđ.

sastav: Belić, Koraksić, Gočanin, Dopuđ, Rovčanin, Krkotić, Bondarenko, Simović, Mijić, Čumić, Nikodijević    klupa: Kostić, Veškovac, Ivanović, Nikolić, Martinović, Vukojević, Mijailović.

Posle utakmice sa "Čukaričkim" ,"Metalac" sada ima 17 bodova koliko ima i "Bačka" a prate ih "Borac" sa 15 i Novi Pazar sa 13 bodova. "Metalac" u 34. kolu gostuje u Čačku ekipi "Borca". Pobedom u ovoj utakmici "Metalac" bi se odvojio od poslednje dve ekipe i tako značajno uvećao šanse za opstanak pred samu završnicu prvenstva.

Utakmicu 34. kola Super lige Srbije "Metalac" igra protiv "Borca" U Čačku u subotu 6.5.2017.godine sa početkom u 10:00 časova.

cukaricki1

cukaricki2