A+ R A-

Javor-Metalac

Scena 01.00 15 54 38.Still011-1

Javor-Metalac 1: 0

Utakmica između Metalca i Javora odigrana je u Ivanjici na stadionu kraj Moravice pod reflektorima pred oko nešto više od petsto gledalaca. Već u 3. minutu igre domaćin je imao priliku da povede posle asistencije Terzića lopta je prošla ispod noge Tripkoviću koji je propustio stopostotnu priliku da savlada Belića. Metalac je imao nekoliko prilika, tu bi istakli udarac Mijića, zatim udarc Tomića kao i nekoliko akcija koje je sprečio glavni arbitar Majo Vujović dosudivši nepostojeće ofsajde ili prekršaje u napadu koji su u znatnoj meri omeli fudbalere Metalca, u nameri da u ozbiljnijoj meri ugroze golmana Đogatovića. Igrači metalca dobili su tri žuta kartona i to Stojković, Panić i Nikolić. U 74. minutu igre posle centaršuta Karaklajica lopta dolazi do Muftile koji uspeva da iznenadi Belića. Oba trenera su izvršila sve tri izmene. U poslednjim trenucima meča odličan centaršut na Panića koji se našao na pravom mestu, u skoku Terzić uspeva da spreči stopostotan pogodak za Metalac ali pri tom dolazi do sudaranja glavama njega i Panića koji ostaju da leže na travi. Brzom intervencijom lekarskish službi Paniću je sanirana povreda na licu mesta, a Terzić je sanitetskim vozilom prevezen u bolnicu.

Sastavi:
Javor: Đogatović, Eliomar, Gafurov, Kolaković, Tripković, Milović, Terzić, Amanović, Mitošević, Milanović, Cvetković klupa: Tomanović, Kiković, Muftila, Karaklajić, Glintić, Ilić, Maričić.

Metalac: Belić, Panić, Rovčanin, Jovanović, Bondarenko, Otašević, Tomić, Simović, Mijić, Stojković, Pavlović klupa: Kostić, Koraksić, Veškovac, Ivanović, Nikolić, Čumić, Lukačević

Metalac se nalazi na 12. mestu tabele, a utakmicu 28. kola igra  1. aprila u Gornjem Milanovcu protiv ekipe Čukaričkog.

 

Scena 01.00 05 21 03.Still010-1

Scena 01.00 02 13 02.Still009-1