A+ R A-

Dvonedeljne pripreme u toku

pripreme2017

Posle započetih priprema i 12 dana provedenih trnirajući  u Gornjem Milanovcu, Fudbaleri  Metalca otišli  na dvonedeljne pripreme u Crnu Goru. Pred odlazak na Crnogorsko primorje, Metalac je  prvu proveru imao  u subotu 22. Januara kada je odigrana prva pripremna utakmica protiv Javora iz Ivanjice gde je ostvarena pobeda, a krajnji ishod ovog meča bio je rezultat   3:1 u korist Metalca.
Put Crne Gore, gde je ekipa boravila petnaest  dana I gde su odigrane pripremne utakmice protiv Vojvodine, Rudara, Petrovca…. krenuli su golmani Nemanja Belić, Ivan Kostić, Marko Minić zatim igrači Petar Pavlović, Saša Nikodijević, Boško Dopuđ, Vladimir Otašević, Srđan Simović, Dejan Koraksić, Nikola Stojković, Aleksandar Ivanović, Božidar Veškovac, Stefan Vukadin, Branislav Tomić, Ersan Rovčanin, Ivica Jovanović, Stefan Ilić, Nemanja Vukmanović, Taras Bondarenko, Nikola Grbović, Stefan Radojičić, Miloš Mijić, Marko Nikolić i Aleksandar Martinović, a ekipi se priključio i Stefan Panić nakon povratka reprezentacije iz SAD-a.
Od 7. februara ekipa Metalca pripreme je nastavila u Gornjem Milanovcu gde  vredno radi, a u subotu 11.2. ekipa Metalca na čelu sa šefom stručnog štaba Nenadom Vanićem imala je generalnu probu na terenu u Konjevićima protiv Čačanskog Borca. U ovoj utakmici Metalac je pokazao da je ozbiljna ekipa ali je realizacija izostala. Ova utakmica je završena rezultatom od 0:1 u korist Borca golom iz kontra napada koji je postignut  posle nedosuđenog jedanaesterca u korist Metalca.
Ekipu predvodi Stručni štab na čelu sa šefom Nenadom Vanićem, a tu si pomoćni treneri Boban Dmitrović i Dragoslav Nedeljković kao i trener golmana Rade Mijailović, fizioterapeut Mirko Miljanović .  sportski direktor Vladan Petrović.
Metalac prvu utakmicu prolećnog dela šampionata igra protiv Radnika iz Surdulice u nedelju 19.2.2017.godine na stadionu Metalac u Gornjem Milanovcu pred svojom publikom.