A+ R A-

Metalac-Voždovac

metvoz20

Utakmica 20. kola Super lige Srbije između odigrana između „Metalca“ i „Voždovca pred oko 1000 gledalac u Gornjem Milanovcu na stadionu „Metalac“ 10. decembra 2016. godine.

Utakmica je odigrana u izuzetno povoljnim uslovima za igru za ovo doba godine. Uslovi su očigledno više prijali gostima jer su oba poluvremena uspeli da nadigraju domaću ekipu i postigmu po jedan pogodak. Naime prvi pogodak u prvom poluvremenu postigao je igrač sa brojem 44 Lukić posle ubačaja Ćirkovića u 10. minutu igre, treba napomenuti da su obadvojica bivši igrači „Metalca“, a drugi pogodak postigao je igrač sa brojem 11 Stojanović Jovan iz jedanaesterca u 66. minutu.

metvoz201


„Metalac“ je izmenama pokušavao da promeni stanje na terenu pa su tako izvršene i sve tri izmene, u poluvremenu su izašli Rovčanin i Gočanin koje su zamenili, Jovanović i Mladenović, a u 78. minutu ušao je i mladi napadač „Metalca“ Čumić koji je zamenio Sašu Nikodijevića. Ovog puta igračima „Metalca“ ništa nije polazilo za nogom tako da je ovaj rezultat od 0:2 u korist Beograđana i realan rezultat sa obzirom na ukupnu sliku sa ovog meča.


Sastavi: „Metalac“ Belić, Nikodijević, Simović, Otašević, Bondarenko, Panić, Mijić, Gočanin, Walberto, Stojanović, Rovčanin klupa; Bojović, Ivanović, Dopuđ, Mladenović, Čumić, Stojković, Jovanović.
„Voždovac“ Popović, Potničanin, Filipović, Mihailov, Jovanović, Dražiđć, Lukić, Petrović, Stojanović, Srećković, Ćirković, klupa; Milošević, Boljević, Blagojević, Georgijević, Zec, Asani, Sinđić
„Metalac“ sada ima dvadeset i jedan bod na tabeli Super lige Srbije i trenutno se nalazi na 11. mestu. U 21. kolu FK „Metalac“ gostuje „Radničkom“ u Nišu u sredu 14. decemba 2016. godine.