A+ R A-

Napredak-Metalac

napredakmet19

 

Napredak-Metalac

Utakmica 18.kola Super lige Srbije odigrana je u Kruševcu pred nekoliko stotina gledalaca. „Metalac“ još uvek ima problem sa realizacijom. Dobra igra i prilike nisu krunisane. Posle nekoliko promašaja sledi kazna, priča koja se već nekoliko zadnjih kola ponavlja. Tako je bilo i ovog puta, igrači „Metalca u jednom trenutku zaboravili su igrača „Napretka“ sa brojem 28 Šarca koji dobijo ubačenu loptu sa desne strane slobodno primio i ospeo da postigne pogodak, za koji se na kraju ispostavilo da je i bio odlučujući u ovom meču, a bio je tek 6. minut meča. Od primljenog gola „Metalac“ je i definitivno bolja ekipa na terenu koja stvara i nekoliko stopostotnih šansi, zicera ali lopta jednostavno nije htela u gol  čuvara mreže napretka Petrovića, tako da je rezultat do kraja meča ostao nepromenjen.
Dve odlićne prilike za Kaiseda koje nisu iskorišćene, prvo je lopta prošla tik pored stative, zatim odbrana Petrovića. Pokušao je Vanić da prevari protivnika napravivši izmene u vevši u igru Rovčanina i Tomića, u čemu je i uspeo ali je kao što smo ranije napomenuli realizacije izostala.


Sastavi: Petrović, Simonović, Miladinović, Abraham, Urošević, Šijivić, Šarac, Markoski,Gobeljić,Punošević, Vukanović
Metalac: Belić, Nikodijević, Simović, Otašević, Bondarenko, Stojković, Mijić, Walberto, Jovanović Stojanović, Mladenović
Ekipa „Metalca“ posle ovog kola nalazi se na 11. mestu tabele Super lige Srbije,a  utakmicu 19. kola u Lučanima protiv „Mladosti“.